HiddenTreasures.be gebruikt cookies om uw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken          meer weten          verder gaan
HiddenTreasures.be NL - EN     
over ons

A BIRD'S EYE VISION
ON THE GREATEST PICKS
IN FASHION FOR KIDS


In een boetiek shoppen kan best leuk zijn, maar ook heel tijdrovend en bovenal heel frustrerend als je net niet vindt wat je zoekt. Online shoppen is dan dé oplossing. Met één muisklik gaat een hele wereld voor je open!

Elk seizoen pikken wij de allermooiste collecties bijeen. Net als een ekster, die nooit mooie dingen laat liggen. De allermooiste stukken uit collecties van vooral Belgische merken. Geen grootse logo's, maar stuk voor stuk dingen die mooi zijn, apart en eigenzinnig.

Hidden Treasures nodigt je uit om de allermooiste stukken te verzamelen voor de garderobe van je kinderen. Ook voor jezelf natuurlijk want sommige merken gaan tot maat 16 of zelfs 18 jaar.

Twijfel je over een maat, een kleur of een combinatie? Dan stuur je een e-mail en we helpen je met veel plezier verder. Om je toch nog die goede, ouderwetse service van een boetiek te geven.

Houd je toch niet zo van online shoppen? Dan kan je een afspraak maken om live die stukken uit te kiezen die je anders online zou willen bestellen.

Voel je zo vrij als een vogel en laat al dat moois niet zomaar liggen!

Geniet van het leven en shop online!

Warme groeten

Heidi
Hidden Treasures.be, een merk van TMCO.be
Terug Volgende
snel zoeken
 
in de kijker
nieuwsbrief
 email adres:
 
 naam:
 
gastenboek
Eindelijk gevonden!

Wat fijn dat jullie ook naar Nederland verzenden en dat ik eindelijk een webshop heb gevonden waar E...

     Micheline

Lees verder...
 over ons | veelgestelde vragen | spaarpunten | maattabel | algemene voorwaarden | contact | herroepingsrecht 

prijzen zijn inclusief btw en exclusief verzendkosten
© TMCO.be. Geen enkel onderdeel van deze website mag worden overgenomen zonder voorafgaandelijke toestemming van de eigenaar
Maestro
Visa
Bancontact
Mastercard